News Flash:

Chipsuri Tortilla

1 Noiembrie 2011
3213 Vizualizari | 0 Comentarii
Chipsuri Tortilla
Ingrediente: Aluat: 100 gr faina de grau 150 gr faina de  porumb 2 linguri ulei apa chilli piper sare Pentru sos: 1 lingura smantana 1 ceasca de suc de rosii 2 linguri bulion piper sau chilli 1 lingura ulei de masline Mod de preparare: Din ingredientele enumerate mai sus se face un aluat nelipicios. Se imparte in bile mai mici si se formeaza foi subtiri. Se taie triunghiuri si se prajesc in in ulei intr-o tigaie incinsa. Dupa ce s-au prajit pe ambele parti, se pun intr-o tava si se dau la cuptor 3-4 minute, la foc mare, cat sa devina crocante. Intre timp se freaca bine bulionul cu uleiul de masline si smantana, apoi se adauga sosul de rosii si piperul. Se amesteca bine. Se servesc cu acest sos de rosii. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

bucataria internationala retete vegetariene iahnie smantana bulion
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1137 viz    0 com
1768 viz    0 com
3655 viz    0 com
4912 viz    0 com
2791 viz    0 com
2097 viz    0 com
971 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1497 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018968 (s)