News Flash:

Chipsuri coapte din varza Kale

25 Martie 2014
1237 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 varza kale
1 lingura de ulei de masline
1 lingurita de sare

Mod de preparare:

Foloseste un pergament de hartie de copt pentru a tapeta o tava obisnuita de prajituri. Spala varza kale si taie foile acesteoa in bucati mici. Asezoneaz-o cu ulei de masline si cu sare. Daca ai un pulverizator pentru ulei, foloseste-l cu incredere: este modalitatea ideala de a raspandi ulei uniform.

Pune frunzele taiate in tava si coace-le in cuptorul incins la 170 de grade timp de 10 minute, pana cand se rumenesc marginile si devin crocante.
Poti servi chipsurile ca atare, daca vrei o gustare sanatoasa, insa daca iti doresti ca aceasta sa fie mai satioasa, le poti consuma in combinatie cu un sos de smantana sau chiar cu un sos pesto.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete chipsuri chipsuri sanatoase chipsuri kale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1669 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025114 (s)