News Flash:

Chilli con carne

16 Ianuarie 2012
1370 Vizualizari | 0 Comentarii
Chilli con carne
Ingrediente:

500 g carne tocata de vita
1/2 lingurita chilli
250 g fasole rosie fiarta (se gaseste la conserva)
1 ardei iute
150 g porumb fiert
2 cepe
1 lingurita chimen
1 lingurita zahar
300 ml bulion (suc de rosii)
5-6 catei usturoi
2 ardei grasi colorati
ulei
sare

Mod de preparare:


Se toaca ceapa marunt si usturoiul si se calesc impreuna cateva minute, apoi se adauga carnea tocata si se lasa pana scade zeama si carnea incepe sa se faramiteze.
Separat se pune 100 ml bulion cu ardeii taiati cubulete si se fierbe timp de 5 minute. Se adauga ardeii la amestecul de carne, se pune fasolea, porumbul, condimentele, zaharul, ardeiul iute tocat restul de bulion si se fierbe aproximativ o ora. Se serveste cu smantana si tortilla.
Chilli con carne din imagini a fost pregatit de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Chilli_con_carne2
chilli fasole rosie ardei iute porumb fiert cepe chimen zahar bulion
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1834 (s) | 34 queries | Mysql time :0.027232 (s)