News Flash:

Chili con pui si turta de malai

11 Februarie 2013
1929 Vizualizari | 0 Comentarii
Chili con pui si turta de malai
Ingrediente:

8 buc. pulpe dezosate
2 catei usturoi tocati
un gogosar tocat marunt
1 ceapa tocata marunt
1 lingurita de pasta de ardei iuti (puteti pune si 2, daca doriti mai iute)
3 linguri de ulei
2 lingurite coriandru (boabe) macinat
2 lingurite chimen macinat
1/2 lingurita cardamom
2-3 linguri de ketchup
pasta de tomate
o conserva de fasole rosie
o lingura de cacao
apa

Mod de preparare:

Mai intai se spala pulpele de pui, se condimenteaza, si se prajesc intr-o oala pana se rumenesc. Se scot din oala si se adauga ceapa, gogosarul si usturoiul maruntit , se lasa sa se caleasca putin.
Se adauga apoi fasolea rosie din conserva, ketchup-ul, pasta de tomate si apa, atat cat sa o acopere si sa fiarba.
Trebuie amestecata mai tot timpul in timpul fierberii, sa nu riscam sa se afume.
Se adauga si condimentele, pulpele de pui si  se asezoneaza dupa gust, iar pentru un final de glorie se adauga si lingura de cacao, pentru a scoate in evidenta celelalte ingrediente si sa-i dea o usoara dulceata.
Fierberea dureaza undeva la 30 de minute.

Chili con pui si turta de malai recomandat de Dia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pulpe dezosate usturoi gogosar ceapa ulei coriandru macinat cardamom
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1599 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020275 (s)