News Flash:

Chilaquiles cu tortilla

25 Aprilie 2014
954 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3/4 ceasca de branza sarata
8 rosii cherry proaspete
1 ceapa alba
1 ardei iute rosu
3/4 ceasca de coriandru proaspat
1 ardei iute verde
4 catei de usturoi
3 cesti de piept de pui fiert taiat cubulete
2 frunze de menta proaspata
1/4 ceasca de ulei vegetal
12 tortilla medii
3/4 ceasca de branza cu ardei
piper cayenne
sare
piper

Mod de preparare:


Amesteca intr-un blender rosiile, ceapa, ardeii iuti, coriandrul, usturoiul si menta si fierbe compozitia la foc mediu timp de 10 minute. Adauga bucatile de piept de pui si mai gateste sosul timp de 5 minute.

Incinge uleiul intr-o tigaie mare si prajeste tortilla taiata in fasii in el timp de 5-7 minute. Scurge fasiile pe un servetel de hartie. Intr-un vas separat, amesteca cele doua feluri de branza.

Asaza intr-o tava straturi de tortilla, de sos si de branza, unul peste altul si coace-le in cuptorul preincalzit la 190 de grade timp de 30 de minute, pana cand se rumenesc.
Chilaquiles cu tortilla se serveste calda, la micul dejun sau la cina. Poate fi consumata ca atare sau pe post de garnitura.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete internationale chilaquiles tortilla chilaquiles retete
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1634 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014303 (s)