News Flash:

Chiftelute pane - FOTO

6 Ianuarie 2012
3432 Vizualizari | 0 Comentarii
Chiftelute pane
Ingrediente:

800 gr carne tocata
3 catei de usturoi
6 oua
1 cartofi mare sau 2 medii
1 felie paine
o ceapa
1 cana faina
marar
piper
sare

Mod de preparare:

Fierbi cartoful in coaja si cand e gata il cureti si il pasezi. Cureti usturoiul si ceapa si le dai pe razatoare, apoi le amesteci cu carnea tocata, 3 oua, cartoful ras sau pasat, painea inmuiata si stoarsa bine, sare, piper, marar. Bati ouale ramase cu faina si o cana de apa, pui marar, un praf de sare si amesteci ca sa obtii un aluat fara cocoloase, putin mai gros decat cel de clatite. Formezi apoi chiftelute foarte plate, pe care le treci prin aluat si le prajesti in ulei incins.
Sfat: formati chiftelutele cu mainile ude, sa le prajiti in ulei multicel, incins, dar la foc moderat, si nu uitati: formati chiftelute plate, altfel riscati sa ramana crude la mijloc.
Chiftelutele pane, un aperitiv simplu, dar gustos, ne este prezentat de Craita.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Chiftelute_pane1
carne tocata usturoi oua cartofi paine ceapa faina marar piper sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1731 (s) | 23 queries | Mysql time :0.010647 (s)