News Flash:

Chiftelute marinate cu paste - FOTO

13 Ianuarie 2012
2339 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6572 RON (+0.0022)
USD: 3.9685 RON (-0.0089)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

2 felii mici de paine mai veche sau o felie mare
500 g carne tocata amestec sau pui, vita
25 g cascaval razuit, pe care il puteti inlocui cu un cartof mediu ca marime
2 linguri patrunjel verde tocat
o ceapa mica
1 ou
3-4 catei de usturoi
piper
sare

Pentru sos:

400 g spaghete
1 ardei iute
800 g rosii in bulion
patrunjel sau busuioc
cascaval razuit pentru garnisit
piper
sare

Mod de preparare:

Inmuiati painea in 80 ml apa sau lapte, tocati fin ceapa, pisati usturoiul, razuiti cascavalul sau cartoful. Se bate bine oul, apoi se amesteca toate ingedientele intr-un bol alaturi de carnea tocata, condimentati. Se formeaza chiftelute mici care se prajesc in ulei incins.

Sos:

Se toaca fin ardeiul iute, se pune intr-o tigaie pe foc alaturi de rosii, cand sosul a dat in clocot adaugati chiftelutele si lasati sa fiarba impreuna pret de vreo 20 minute. Se condimenteaza sosul si se presara verdeata.

Pentru servit se fierb pastele conform instructiunilor de pe pachet, se scurg si se aseaza pe o farfurie, se toarna sosul cu chiftelute si se serveste cu cascaval proaspat razuit.
Chiftelutele marinate cu paste din imagini au fost pregatita de Craita.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto


paine cascaval patrunjel verde ceapa usturoi piper sare spaghete busuioc
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1630 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014528 (s)