News Flash:

Chiftelute la cuptor

30 Decembrie 2014
3961 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

un borcan de sos pentru paste
un pachet de crema de branza
450 gr de chiftelute
o paine alba, feliata
cca 100 gr iaurt grecesc
100 gr maioneza
1 lingurita mix italian de condimente
cca 450 gr mozzarella rasa

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 170 de grade Celsius. Pune cateva linguri de apa, sosul si chiftelutele intr-o tigaie, la foc mediu. Lasa-le sa fiarba in jur de 10 minute, cam pana cand se incalzesc chiftelutele, apoi ia vasul de pe foc. Pune feliile de paine intr-un strat intr-o tava nedegresata. Amesteca maioneza cu crema de branza, mixul italian si cu iaurtul grecesc. Intinde compozitia peste paine, presara jumatate din cantitatea de mozzarella, pune chiftelutele si sosul, apoi restul de branza. Baga in cuptor pentru 20 de minute, fara sa acoperi tava.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

chiftelute retete usoare retete rapide retete resturi culinar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1677 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015397 (s)