News Flash:

Chiftelute in "supa" cu ou - FOTO

10 Ianuarie 2012
1670 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru chiftele:

300 g carne tocata amestec porc & vita
100g nira sau usturoi verde - taiat marunt
1 ou
1 lingura amidon de cartof
2 linguri supa sau apa
1 lingurita ghimbir ras
1/2 lingura ulei de susan
piper
sare

Pentru supa:

400 ml dashi sau supa
2 linguri sake
2 linguri sos de soia
sare
3 linguri ulei de susan
100-150g pastarnac si morcov - taiate julienne
3 oua
ceapa verde taiata

Mod de preparare:

Ingredientele de la chiftele se "framanta" bine; se fac chiftele care se rumenesc in cele 3 linguri de ulei de susan pe ambele parti. Se scot deoparte.
In uleiul ramas se caleste pastarnacul cu morcovul, se toarna apoi dashi, sosul de soia si sake-ul, se presara sare dupa gust, se readuc si chiftelele in cratita si se lasa sa dea in 2-3 clocote. Se bat ouale si se toarna peste chiftele, se lasa putin pe foc potrivit pana se fac.
Se trec chiftelutele cu supa in castronele si se presara ceapa verde. Se pot trece si direct pe orez facand astfel donburi.
Reteta Chiftelute in "supa" cu ou ne este prezentata de Cristina.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Chiftelute_in_supa_cu_ou2
nira usturoi verde supa apa ghimbir piper sare dashi sake pastarnac morcov
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1559 (s) | 24 queries | Mysql time :0.013598 (s)