News Flash:

Chiftelute in sos - Rapid de facut

17 Martie 2016
2912 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

450 gr carne de curcan tocata
1 ou batut
50 gr gris
1 lingura sos Worcestershire
1 catel de usturoi maruntit
1 lingurita busuioc uscat
3/4 lingurita oregano uscat
1/2 lingurita sare kosher
putin piper negru
100 gr branza mozzarella, data pe razatoare
cca 700 gr sos marinara
cca 110 gr mozzarella taiata cubulete

Mod de preparare:

1. Amesteca oul cu carnea tocata, grisul, sosul, usturoiul, busuiocul, oregano, sarea si piperul.
2. Ia cate o lingura din compozitie, pune in mijloc un cubulet de mozzarella si da-i forma sferica (compozitia trebuie sa acopere complet branza).
3. Incinge putin ulei si prajeste chiftelutele.
4. Dupa 2-3 minute acopera-le cu sos marinara, da focul la minim si acopera vasul. Lasa-le sa fiarba in jur de 10 minute.
Serveste-le cu mozzarella data pe razatoare.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto


chiftelute reteta sos chiftelute chiftelute curcan
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1753 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018204 (s)