News Flash:

Chiftelute in foi de ceapa

6 Iulie 2016
3115 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

450 gr carne tocata vita si porc
1 ou
100 gr sos pentru barbeque
100 gr parmezan dat pe razatoare
sare
3 cepe galbene
5 fasii de bacon
100 gr gris (sau mai putin)

Mod de preparare:

Tot ce trebuie sa faci este sa amesteci oul cu carnea, grisul, branza si sarea pana se omogenizeaza. Curata ceapa si injumatateste-o, apoi desfa-o in foi. Ai nevoie de foile cele mai mari. Ia cate o lingura din compozitie, modeleaz-o, apoi acoper-o cu un strat de foi de ceapa. Strange-le usor pentru a se lipi. Inveleste fiecare chiftea cu 3 felii de bacon si prinde-le apoi cu scobitori. Procedeaza asa pana termini compozitia.
Acum este momentul in care trebuie sa pui chiftelele intr-o tava unsa cu putin ulei si sa o bagi in cuptorul incins la 225 de grade Celsius, pentru aproxamativ 40 de minute.
Dupa ce expira timpul, scoate tava, intinde sosul peste chiftelute in foi de ceapa si mai tine-i in cuptor inca 5 minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

chiftelute ceapa aperitiv chiftelute reteta chiftelute
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1733 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019463 (s)