News Flash:

Chiftelute din ton si orez

22 August 2011
1775 Vizualizari | 0 Comentarii
Chiftelute din ton si orez
Ingrediente: 100 gr orez 2 cutiute de ton (in ulei vegetal) 25 gr unt 1 lingurita vegeta 2 oua 50 gr faina busuioc piper sare usturoi patrunjel Mod de preparare: Orezul se spala in mai multe ape si apoi se pune la fiert impreuna cu untul, vegeta si un pic de sare. Se fierbe la foc mic pana scade apa si se formeaza o pasta. Cand s-a racit, se adauga tonul scurs de ulei, condimentele, ouale si faina si se amesteca bine. Compozitia trebuie sa fie mai moale deoarece chiftelutele se pun cu lingura in uleiul bine incins. Se fac mici sau mari dupa gustul fiecaruia. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala retete vegetariene delikat bruschete faina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1237 viz    0 com
2677 viz    0 com
2180 viz    0 com
1417 viz    0 com
1631 viz    0 com
1555 viz    0 com
1642 viz    0 com
1434 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1381 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013769 (s)