News Flash:

Chiftelute din soia si ciuperci

19 Mai 2011
2491 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6695 RON (+0.0035)
USD: 4.0518 RON (+0.0170)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Chiftelute din soia si ciuperci
Ingrediente: 200 g cuburi soia 400 g ciuperci 8-10 catei de usturoi 2 cepe 2 linguri ketchup 1 legatura marar patrunjel 2 linguri faina 300 ml ulei 2 lingurite condimente pentru chiftele (concentrat de ciuperci) sare piper cimbru boia Mod de preparare: Puneti soia la inmuiat in 0,5 l apa clocotita cu putina sare si condimente, pentru 15 minute. Intre timp curatati usturoiul si ceapa, apoi tocati ceapa marunt. Spalati si tocati marunt ciupercile. Puneti ceapa la calit in 3-4 linguri de ulei, adaugati ketchup, sare piper, cimbru, concentratul sau condimente, verdeata tocata, ciupercile si lasati pana scade zeama. Stoarceti cuburile de soia si puneti-le intr-un blender, cu usturoiul, apoi mixati 12-15 secunde (se pot da si prin masina de tocat). Amestecati soia cu ceapa si ciupercile calite, 2 lingurite faina, sare, piper, cimbru, boia dupa gust. Formati cu mana uda chiftelute nu prea mari, dati-le prin faina si puneti-le la prajit in uleiul incins. Prajiti-le cate 4-5 minute pe fiecare parte, la foc mic, apoi scoateti-le pe hartie absorbanta. Se servesc calde, cu salata verde, salata de varza, de sfecla rosie, eventual cu garnituri.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ciuperci ketchup aperitive patrunjel tocat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2435 viz    0 com
2054 viz    0 com
1184 viz    0 com
2286 viz    2 com
1320 viz    0 com
1782 viz    0 com
1269 viz    0 com
5526 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1590 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015584 (s)