News Flash:

Chiftelute din soia si ciuperci

19 Mai 2011
2595 Vizualizari | 0 Comentarii
Chiftelute din soia si ciuperci
Ingrediente: 200 g cuburi soia 400 g ciuperci 8-10 catei de usturoi 2 cepe 2 linguri ketchup 1 legatura marar patrunjel 2 linguri faina 300 ml ulei 2 lingurite condimente pentru chiftele (concentrat de ciuperci) sare piper cimbru boia Mod de preparare: Puneti soia la inmuiat in 0,5 l apa clocotita cu putina sare si condimente, pentru 15 minute. Intre timp curatati usturoiul si ceapa, apoi tocati ceapa marunt. Spalati si tocati marunt ciupercile. Puneti ceapa la calit in 3-4 linguri de ulei, adaugati ketchup, sare piper, cimbru, concentratul sau condimente, verdeata tocata, ciupercile si lasati pana scade zeama. Stoarceti cuburile de soia si puneti-le intr-un blender, cu usturoiul, apoi mixati 12-15 secunde (se pot da si prin masina de tocat). Amestecati soia cu ceapa si ciupercile calite, 2 lingurite faina, sare, piper, cimbru, boia dupa gust. Formati cu mana uda chiftelute nu prea mari, dati-le prin faina si puneti-le la prajit in uleiul incins. Prajiti-le cate 4-5 minute pe fiecare parte, la foc mic, apoi scoateti-le pe hartie absorbanta. Se servesc calde, cu salata verde, salata de varza, de sfecla rosie, eventual cu garnituri.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci ketchup aperitive patrunjel tocat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2519 viz    0 com
2163 viz    0 com
1267 viz    0 com
2405 viz    2 com
1376 viz    0 com
2005 viz    0 com
1328 viz    0 com
6100 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1835 (s) | 34 queries | Mysql time :0.038707 (s)