News Flash:

Chiftelute din dovlecel

7 Februarie 2012
3448 Vizualizari | 0 Comentarii
Chiftelute din dovlecel
Ingrediente:

2 zucchini
100 g telemea / feta
1/2 ceapa
1 ou
putin marar tocat
100 g faina
putina menta uscata faramitata
piper
100 ml iaurt
sos de iaurt
1 catel de usturoi ras
sare

Mod de preparare:

Ceapa se toaca marunt, iar dovlecelul se da pe razatoarea mica. Apoi se bate oul, se pun ceapa si zuchinni, se amesteca, se presara faina si se adauga restul ingredientelor.
In tava de la cuptor, pe hartie de copt, se pun intr-un loc cam 2 linguri de compozitie si li se da forma de chifteluta. Se repeta procedeul si cu restul de compozitie.
Chiftelute din dovlecel pregatite de Cristina.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zucchini telemea feta ceapa marar faina menta uscata piper iaurt usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1471 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013523 (s)