News Flash:

Chiftelute din dovlecei

5 Martie 2012
5940 Vizualizari | 0 Comentarii
Chiftelute din dovlecei
Ingrediente:

1 dovlecel (300 g)
1 ou
1 lingura cu varf faina alba
1 catel de usturoi zdrobit (optional)
putin patrunjel verde tocat
sare
piper


Mod de preparare:

Curatam dovlecelul, il dam pe razatoarea cu ochiuri mari si presaram putina sare. Lasam sa stea 15 minute, apoi ii stoarcem de zeama (la fel ca si varza) si ii amestecam cu ou, faina, patunjel verde tocat si usturoi. Adaugam si putin piper macinat. Formam chiftelute si le prajim in ulei incins. Le scoatem pe o hartie absorbanta si le servim ca atare sau cu sos de iaurt.
Chiftelute din dovlecei pregatite de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovlecel faina alba usturoi patrunjel verde sarepiper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1548 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015136 (s)