News Flash:

Chiftelute din conopida

20 Iulie 2011
1674 Vizualizari | 0 Comentarii
Chiftelute din conopida
Ingrediente: o conopida mica 2 oua 100 g branza faina integrala marar bicarbonat de sodiu zeama de lamaie Mod de preparare: Conopida se desface in bughetele si se fierbe in apa cu sare. Intre timp se bat ouale cu putina sare, se adauga bicarbonatul stins cu zeama de lamaie si faina pana cand devine o pasta de consistenta smantanii. Cand s-a fiert si s-a racit, conopida se paseaza si se adauga in compozitie, impreuna cu cascavalul ras si mararul tocat. Se fac chiftelute, care se prajesc in tigaia incinsa. sursa articol: http://www.flu.ro sursa fotografie: http://www.proretete.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

conopida branza urda dulce
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1145 viz    0 com
2001 viz    0 com
5078 viz    0 com
4703 viz    0 com
1191 viz    0 com
1056 viz    0 com
1310 viz    0 com
3259 viz    0 com
1193 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1371 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014124 (s)