News Flash:

Chiftelute din branza si cartofi

10 Octombrie 2013
6052 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg de cartofi
100 gr branza telemea
2 oua
5 linguri de faina
sare
piper
ulei

Mod de preparare:

Se fierb cartofii in coaja, se curata apoi se paseaza ca pentru piure. Se amesteca cu ouale, faina si branza. Se condimenteaza dupa gust. Se framanta pana se omogenizeaza bine compozitia. Se formeaza bilute care se prajesc in ulei incins. Se scot pe hartie absorbanta. Sunt delicioase atat calde, cat si reci.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2030 viz    0 com
1917 viz    0 com
2648 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1509 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019902 (s)