News Flash:

Chiftelute delicioase, cu ceapa verde

19 Ianuarie 2015
3027 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 ou
230 gr firimituri de paine
cca 300 gr carne de pui
1 lingurita sare cu aroma de telina
1 lingurita pudra de ceapa
1 lingurita piper
cca 110 gr ceapa verde, taiata fin
cca 350 gr sos Buffalo (facut din ardei iute, unt nesarat, otet de vin alb, sos  Worcestershire, pudra de usturoi, piper cayenne)
cca 110 gr branza cu mucegai

Mod de preparare
:

Inxcinge cuptorul la 200 de grade Celsius. Amesteca oual cu carnea de pui, firimiturile, sarea, pudra de ceapa, piperul si un sfert din ceapa verde. Modeleaza 20 de bilute din aceasta compozitie si pune-le intr-o tava tapetata cu hartie pergament. Baga-le in cuptor pentru aproximativ 5 minute, dupa care da temperatura la minim, acopera-le cu sos Buffalo si tine-le asa pana trec testul cu scobitoarea. Serveste-le cu branza cu mucegai si cu restul de ceapa verde.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

reteta chiftelute piftele retete usoare sos chiftelute
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1650 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015017 (s)