News Flash:

Chiftelute delicioase

6 Iulie 2012
2738 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g carne de porc tocata
2 linguri orez
3 cepe verzi
1 lingura sos de peste
2 catei de usturoi pisati
1 lingurita zahar

Mod de preparare:


Se spala orezul, se pune intr-o tigaie si se gateste la foc mediu, amestecand cam 4-5 minute. Dupa ce se raceste se piseaza cu intr-un castron. In alt bol se amesteca usturoiul, orezul, ceapa, carne de porc, zaharul si sosul de peste. Se ia cate putin din compozitie, se modeleaza cu mainile si se baga o jumatate de ora in frigider. Apoi se prajesc pe un gratar incins, in jur de 12 minute. Se pot servi cu salata.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

orez cepe verzi usturoi zahar tigaie castron frigider gratar incins
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2090 viz    0 com
2490 viz    0 com
2948 viz    0 com
2579 viz    0 com
2116 viz    0 com
2887 viz    0 com
3312 viz    0 com
1220 viz    0 com
2694 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1534 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012987 (s)