News Flash:

Chiftelute delicioase

6 Iulie 2012
2681 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g carne de porc tocata
2 linguri orez
3 cepe verzi
1 lingura sos de peste
2 catei de usturoi pisati
1 lingurita zahar

Mod de preparare:


Se spala orezul, se pune intr-o tigaie si se gateste la foc mediu, amestecand cam 4-5 minute. Dupa ce se raceste se piseaza cu intr-un castron. In alt bol se amesteca usturoiul, orezul, ceapa, carne de porc, zaharul si sosul de peste. Se ia cate putin din compozitie, se modeleaza cu mainile si se baga o jumatate de ora in frigider. Apoi se prajesc pe un gratar incins, in jur de 12 minute. Se pot servi cu salata.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

orez cepe verzi usturoi zahar tigaie castron frigider gratar incins
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2061 viz    0 com
2457 viz    0 com
2891 viz    0 com
2441 viz    0 com
2071 viz    0 com
2813 viz    0 com
3190 viz    0 com
1189 viz    0 com
2648 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1566 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019221 (s)