News Flash:

Chiftelute de pui facute cu spanac

16 Octombrie 2013
1886 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 pulpe de pui dezosate
200 gr spanac
1 ou
1 cartof mare
1 catel usturoi
1 pahar faina
marar

Mod de preparare:

Dam carnea de pe pulpe prin masina de tocat sau in robot de bucatarie. Adaugam spanacul bine scurs, oul, usturoiul pisat, marar tocat marunt si cartoful dat pe razatoarea mica si scurs foarte bine. Amestecam bine de tot ingredientele, adaugam sare si piper si doua trei linguri de faina. Omogenizam apoi modelam chiftelutele. Le prajim in baie de ulei (uleiul trebuie sa fie foarte bine incins), apoi scoatem pe servetele ca sa absoarba excesul de ulei.
Se pot servi atat calde, cu diverse garnituri (piure, pilaf, cartofi natur etc), dar si reci ca aperitiv.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1710 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020892 (s)