News Flash:

Chiftelute de pui cu susan

5 Iulie 2011
1104 Vizualizari | 0 Comentarii
Chiftelute de pui cu susan
Ingrediente: 500 g piept de pui 1 felie paine alba 1 catel usturoi 1 bucata praz (5-10 cm) 1 ou mare marar sare piper pesmet susan Mod de preparare: Se toaca bine pieptul de pui, felia de paine muiata in lapte si stoarsa bine, usturoiul si prazul. Se adauga un ou mare, sare, piper si marar. Se framanta compozitia de chiftele pana devine compacta. Cu mainile usor umezite, se formeaza mici chiftelute, care se trec printr-un amestec de pesmet si susan. Chiftelutele se prajesc in ulei incins pe ambele parti timp de 10 minute. Cand sunt aurii, se scot pe un servetel absorbant ca sa se elimine excesul de ulei. Se servesc calde sau reci. sursa articol: http://www.femeia.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

nuci pecan usturoi busuioc pesmet
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5262 viz    0 com
1099 viz    0 com
1082 viz    0 com
23559 viz    0 com
1088 viz    0 com
1221 viz    0 com
1660 viz    0 com
1188 viz    0 com
1153 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1661 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012703 (s)