News Flash:

Chiftelute de pui cu sos

22 Aprilie 2014
1257 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

 500g carne de pui tocata
 ½ lingurita piper alb
1 fir praz
1 bucata ghimbir (maxim 2x1cm)
1 ½ lingura sos de soia
1 lingura sos de stridii
ulei pentru gatit
60 ml apa
½ lingurita ulei de susan
1 lingurita sare de mare

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 180C si pregateste o tava cu o hartie de copt. Pune intr-un bol carnea de pui, alaturi de 1 lingurita pudra “5 condimente” (o gasesti la magazinele chinezesti), sarea, uleiul de susan si piperul. Umezeste-ti palmele cu ulei de gatit si amesteca ingredientele. Formeaza mingiute dintr-o lingura de aluat si pune-le in tava pe hartia de copt.

Coace chiftele la cuptor pentru 25 de minute si intre timp amesteca sosul de soia cu cel de stridii intr-un bol. Toaca ghimbirul si prazul julien si soteaza-le pana cand se inmoaie. Trage-le intr-o parte a tigaii si in mijloc, toarna sosurile combinate, apoi fructele goji pe care le rehidratezi, astfel, la foc mic.

Cand sosul incepe sa se ingroase trage inapoi prazul si ghimbirul peste fructele de goji si opreste focul. Cand chiftelutele sunt gata, adauga-le in aceeasi tigaie si amesteca-le cu prazul si sosul cu goji. Serveste-le calde cu o garnitura de orez.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete carne retete chiftelute
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1247 viz    0 com
2173 viz    0 com
3030 viz    0 com
1184 viz    0 com
1336 viz    0 com
1501 viz    0 com
1526 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1523 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014379 (s)