News Flash:

Chiftelute de post cu soia. Reteta pentru Postul Sf. Marii

11 August 2016
2095 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 gr soia granule
4 catei de usturoi
1 frunza dafin
5 linguri de faina
3 linguri apa minerala
100 gr pesmet
2 linguri de ulei de masline extravirgin
sare
piper
ulei vegetal (pentru prajit)

Mod de preparare:

Pune la fiert soia impreunam in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Adauga in apa si o foaie de dafin si doi catei de usturoi. Cand a fiert strecoara soia, indeparteaza usturoiul si foaia de dafin si cu ajutorul mainii stoarce-o de surplusul de apa. Lasa soia sa se raceasca, apoi adauga peste restul de usturoiu, bine pisat, faina, uleiul de masline, apa minerala si asezoneaza cu sare si piper dupa gust.
Intr-o farfurie intinsa adauga pesmetul. Formeaza bile din compozitia obtinuta si trece-le prin pesmet apoi prajeste-le in baie de ulei incins.
Serveste chiftelutele de post din soia alaturi de o salata de sezon.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

chiftelute post chiftelute soia parjoale soia
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1498 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021895 (s)