News Flash:

Chiftelute de porumb cu sirop de artar

5 August 2014
849 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 cani de porumb fiert
3 sferturi de cana cu faina
o lingurita bicarbonat de sodiu
100 ml lapte
2 lingurite piper cayenne
2 oua
o lingura de zahar
2 linguri de sirop de artar
ulei pentru prajit
zahar pudra pentru ornat

Mod de preparare:

Amesteca faina, zaharul, sarea, praful de copt si piperul cayenne. Adauga ouale, laptele si siropul de artar, amesteca bine si pune boabele de porumb dezghetate. Incinge uleiul si ia lingurite mici de aluat si prajeste-le pana cand se rumenesc, apoi scoate-le pe prosoape de hartie. Pudreaza-le cu zahar farin.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

chiftelute porumb retete porumb retete incepatori
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1927 (s) | 23 queries | Mysql time :0.022977 (s)