News Flash:

Chiftelute de porumb cu salsa de avocado

13 Decembrie 2012
1339 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru chiftele:
50 g faina
200 g boabe de porumb
1 ou batut
2-3 linguri ulei vegetal
2-3 fire ceapa verde, tocate marunt
sare
piper

Pentru salsa de avocado:
1 lime
1 avocado
cateva fire de patrunjel (sau coriandru)

Mod de preparare:

Amesteca avocado taiat cubulete, jumatate din firele de ceapa tocata, sucul de la jumatate de lime, condimenteaza cu sare si piper dupa gust si pastreaza salsa la frigider. Combina oul cu faina, boabele de porumb si putina sare si piper. Completeaza cu faina pana poti forma bilute din compozitie. Pune putin ulei intr-o tigaie incinsa si prajeste cate o lingura din aluat aplatizata, cam 2-3 pe fiecare parte. Serveste chiftelele calde, cu salsa de avocado si felii de lime stoarse dupa gust.

sursa: chiftele de porumb cu sos de avocado
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

chiftele faina ou batut ulei vegetal ceapa verde sare piper lime avocado
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2009 viz    0 com
3174 viz    0 com
4642 viz    0 com
4086 viz    0 com
1074 viz    0 com
2123 viz    0 com
2620 viz    1 com
8165 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1681 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019923 (s)