News Flash:

Chiftelute de porc - Reteta cu care ai mereu succes

26 Iunie 2017
3196 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 grame carne tocata porc
1 legatura marar
1 legatura patrunjel
6 fire ceapa verde
1 cartof potrivit
6 catei usturoi
2 oua
delikat
condimente pentru chiftele
sare
piper

Mod de preparare:

Ceapa, mararul si patrunjelul le-am tocat marunt, usturoiul l-am pisat si am amestecat toate cu carnea tocata si ouale.
Cartoful l-am dat prin razatoarea mica, l-am scurs de zeama si l-am amestecat cu compozitia de carne. Am pus delikat, o lingura de condimente ptr chiftele, sare, piper si am amestecat bine toate.
Am pus o tigaie cu ulei la incins, iar cu mana uda am format piftelutele pe care le-am prajit bine pe ambele parti.

sursa: sim0na-world
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

patrunjel cartof usturoi delikat razatoarea mica
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1539 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013250 (s)