News Flash:

Chiftelute de peste

5 Mai 2011
1952 Vizualizari | 0 Comentarii
Chiftelute de peste
Ingrediente: 600 g de peste 1 kg de cartofi 3 oua 2 linguri de faina patrunjel verde sare piper 1 lamaie ulei Mod de preparare: Se fierbe pestele in apa sarata, se curata de oase si se rupe in fasii cat mai mici. Se poate folosi orice fel de peste, dar se prefera pestii care au mai putine oase (cod, rechin). Intre timp, se fierb cartofii in coaja. Se prepara din acestia un piure, la care se adauga 1 ou intreg, 2 galbenusuri si pestele. Se adauga sarea si patrunjelul tocat. Se fac chiftelute mici, rotunde, care se prajesc intr-o cratita cu mult ulei incins. Dupa ce s-au aurit, se lasa pe o sita sa se scurga grasimea si servesc cu felii de lamaie sau salata verde.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

salata egeana oua pane
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

877 viz    0 com
924 viz    0 com
1394 viz    0 com
2382 viz    0 com
2936 viz    0 com
1776 viz    0 com
2576 viz    0 com
2909 viz    0 com
941 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1542 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019562 (s)