News Flash:

Chiftelute de peste

5 Mai 2011
2089 Vizualizari | 0 Comentarii
Chiftelute de peste
Ingrediente: 600 g de peste 1 kg de cartofi 3 oua 2 linguri de faina patrunjel verde sare piper 1 lamaie ulei Mod de preparare: Se fierbe pestele in apa sarata, se curata de oase si se rupe in fasii cat mai mici. Se poate folosi orice fel de peste, dar se prefera pestii care au mai putine oase (cod, rechin). Intre timp, se fierb cartofii in coaja. Se prepara din acestia un piure, la care se adauga 1 ou intreg, 2 galbenusuri si pestele. Se adauga sarea si patrunjelul tocat. Se fac chiftelute mici, rotunde, care se prajesc intr-o cratita cu mult ulei incins. Dupa ce s-au aurit, se lasa pe o sita sa se scurga grasimea si servesc cu felii de lamaie sau salata verde.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

salata egeana oua pane
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

955 viz    0 com
1052 viz    0 com
1522 viz    0 com
2526 viz    0 com
3062 viz    0 com
1924 viz    0 com
2718 viz    0 com
3270 viz    0 com
1096 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1483 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018821 (s)