News Flash:

Chiftelute de peste

5 Mai 2011
2148 Vizualizari | 0 Comentarii
Chiftelute de peste
Ingrediente: 600 g de peste 1 kg de cartofi 3 oua 2 linguri de faina patrunjel verde sare piper 1 lamaie ulei Mod de preparare: Se fierbe pestele in apa sarata, se curata de oase si se rupe in fasii cat mai mici. Se poate folosi orice fel de peste, dar se prefera pestii care au mai putine oase (cod, rechin). Intre timp, se fierb cartofii in coaja. Se prepara din acestia un piure, la care se adauga 1 ou intreg, 2 galbenusuri si pestele. Se adauga sarea si patrunjelul tocat. Se fac chiftelute mici, rotunde, care se prajesc intr-o cratita cu mult ulei incins. Dupa ce s-au aurit, se lasa pe o sita sa se scurga grasimea si servesc cu felii de lamaie sau salata verde.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

salata egeana oua pane
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

997 viz    0 com
1104 viz    0 com
1568 viz    0 com
2574 viz    0 com
3134 viz    0 com
1998 viz    0 com
2794 viz    0 com
3451 viz    0 com
1172 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1452 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013041 (s)