News Flash:

Chiftelute de peste

5 Mai 2011
2027 Vizualizari | 0 Comentarii
Chiftelute de peste
Ingrediente: 600 g de peste 1 kg de cartofi 3 oua 2 linguri de faina patrunjel verde sare piper 1 lamaie ulei Mod de preparare: Se fierbe pestele in apa sarata, se curata de oase si se rupe in fasii cat mai mici. Se poate folosi orice fel de peste, dar se prefera pestii care au mai putine oase (cod, rechin). Intre timp, se fierb cartofii in coaja. Se prepara din acestia un piure, la care se adauga 1 ou intreg, 2 galbenusuri si pestele. Se adauga sarea si patrunjelul tocat. Se fac chiftelute mici, rotunde, care se prajesc intr-o cratita cu mult ulei incins. Dupa ce s-au aurit, se lasa pe o sita sa se scurga grasimea si servesc cu felii de lamaie sau salata verde.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

salata egeana oua pane
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

932 viz    0 com
1008 viz    0 com
1496 viz    0 com
2493 viz    0 com
3015 viz    0 com
1891 viz    0 com
2668 viz    0 com
3173 viz    0 com
1049 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1631 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019634 (s)