News Flash:

Chiftelute de orez cu spanac

11 Iunie 2014
1226 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 cana orez cu bob lung (200 gr orez)
1 ardei gras verde copt
1/2 legatura patrunjel
150 gr spanac
1 ceapa
2 catei de usturoi
3 fire marar
2 1/2 cani supa de pui
3 linguri ulei
piper
sare

Mod de preparare:

Se mixeaza in blender ardeiul copt curatat de coaja si cotor, spanacul, usturoiul, patrunjelul, mararul si 1 cana de supa pana devine piure. In uleiul incins se prajeste orezul, la foc mediu, timp de 2-3 minute. Se adauga ceapa tocata marunt si se mai caleste inca 3 minute pana ceapa e moale.
Se adauga piureul de spanac si restul de supa (inca 1/2 cani). Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Se aduce la fierbere, se pune capacul pe oala si se da focul la mic. Se fierbe timp de 20 minute fara a amesteca in el. Se stinge focul si se mai lasa 10 minute sa stea cu capac, astfel incat se absoarba toata supa. Se amesteca usor cu furculita in orez si se drege de sare daca e cazul.

sursa: culinar.timpul
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete vegetariene retete orez retete chiftelute
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1237 viz    0 com
3208 viz    0 com
2683 viz    0 com
4012 viz    0 com
1206 viz    0 com
1268 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1551 (s) | 23 queries | Mysql time :0.024630 (s)