News Flash:

Chiftelute de miel

16 Ianuarie 2013
3687 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

800 gr carne tocata de miel
8 catei de usturoi tocati
200 gr bacon
1 morcov ras
100 gr faina
10 gr menta tocata
ulei
10 gr rozmarin
1 ceapa tocata
400 gr fasole
750 ml pasta de tomate
patrunjel tocat

Mod de preparare:

Amesteca carnea de miel, menta si morcovul impreuna cu 4 linguri de apa rece, o lingurita de sare si una de piper. Formeaza apoi chiftelutele pe care le tavalesti ulterior prin faina. Incinge uleiul intr-o cratita , adauga chiftelutele si lasa la prajit cateva minute. Scoate apoi chitfelutele pe un platou tapetat cu hartie de copt.

Adauga in tigaie usturoiul, rozmarinul si ceapa. Adauga apoi si baconul si lasa pe foc cateva minute, pana devine crocant. Incorporeaza pasta de tomate, fasolea si 200 ml de apa si lasa pe foc pana cand da in clocot. Adauga apoi chiftelutele si lasa pe foc timp de 30 de minute, cu capacul pus. Asezoneaza cu sare si piper.

Chiftelutele de miel la cuptor se servesc cu patrunjel tocat si smantana.

sursa: acasa

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bacon morcov faina menta tocata ulei rozmarin ceapa tocata fasole platou
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1717 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017707 (s)