News Flash:

Chiftelute de dovlecei si feta

12 Aprilie 2011
1365 Vizualizari | 0 Comentarii
Chiftelute de dovlecei si feta
Ingrediente: 500 gr dovlecei 150 gr branza feta cateva fire de marar cateva fire de patrunjel 2 cepe verzi 2 catei usturoi ou 3 linguri pesmet 1 lingura faina ulei pentru prajit Mod de preparare: 1. Dovleceii ii curatati si ii dati pe razatoarea mare. Nu razuiti zona cu seminte din centru. Ii scurgeti bine strangandu-i in pumn sau intr-un tifon. Repetati operatia de cateva ori fiindca va iesi multa apa din ei. 2. Adaugati peste dovleceii scursi feta , ceapa, mararul si patrunjelul tocate foarte marunt si usturoiul strivit. Condimentati cu putin piper. Amestecati totul cu o furculita astfel incat feta  sa se striveasca si totul sa se omogenizeze bine. 3. Bateti oul bine si adaugati peste compozitia de chiftele doar jumatate din el. Amestecati si apoi adaugati pesmetul si faina, cate o lingura pe rand pana vedeti ca puteti face bile din amestec. 4. Modelati bile din compozitia de chiftele (puteti pastra chiftelele la frigider pana doriti sa le prajiti). 5. Incingeti mult ulei si prajiti chiftelutele pana sunt rumene. Nu va dura mult, vreo 1-2 minute, deci supravegheati tigaia. 6. Scoateti pe servetele de hartie sa se absoarba excesul de grasime. Serviti cat sunt calde.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

chiftelute dovlecel salata verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1714 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012804 (s)