News Flash:

Chiftelute de dovlecei cu telemea

23 Septembrie 2013
5417 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 dovlecei
3 linguri de faina
3 oua
100 grame telemea de oaie
o lingurita marar tocat
o lingurita patrunjel tocat
2 linguri de ulei
sare
piper, dupa gust

Mod de preparare:


Se curata dovleceii de coaja si se dau pe razatoarea mare. Apoi se presara peste ei putina sare si se lasa cam 10 minute pentru a se stoarce de zeama. Se amesteca cu ouale batute, faina, verdeata tocata si branza rasa. Se adauga apoi sare si piper dupa gust. Din compozitia astfel obtinuta se fac bilute potrivite care se prajesc in foarte putin ulei (incins in prealabil). Se pot servi calde sau reci, dupa preferinta.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1594 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025384 (s)