News Flash:

Chiftelute de dovlecei cu parmezan

13 Februarie 2014
1670 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6605 RON (+0.0077)
USD: 4.1120 RON (+0.0247)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

400 g dovlecei
75 g faina
40 g parmezan ras
3 cepe rosii tocate
1 ou
1 lingura de patrunjel tocat
2 lingurite oregano
1 lingurita sare
¼ nucsoara
4 linguri ulei de masline

Mod de preparare:

Se razuiesc dovleceii si se scurg bine de zeama. Se pun intr-un castron si se adauga faina, parmezan, ceapa, ou, patrunjel, oregano, sare si nucsoara. Se incing 2 linguri de ulei intr-o tigaie. Se formeaza chiftelute din compozitie si se pun la prajit cate 2 minute pe fiecare parte. Se transfera pe un platou, pe prosoape de hartie.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete chiftelute chiftelute dovlecei retete dovlecei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1680 viz    0 com
1417 viz    0 com
1481 viz    0 com
1493 viz    0 com
2058 viz    0 com
2408 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1615 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022787 (s)