News Flash:

Chiftelute de dovlecei cu parmezan

13 Februarie 2014
1612 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 g dovlecei
75 g faina
40 g parmezan ras
3 cepe rosii tocate
1 ou
1 lingura de patrunjel tocat
2 lingurite oregano
1 lingurita sare
¼ nucsoara
4 linguri ulei de masline

Mod de preparare:

Se razuiesc dovleceii si se scurg bine de zeama. Se pun intr-un castron si se adauga faina, parmezan, ceapa, ou, patrunjel, oregano, sare si nucsoara. Se incing 2 linguri de ulei intr-o tigaie. Se formeaza chiftelute din compozitie si se pun la prajit cate 2 minute pe fiecare parte. Se transfera pe un platou, pe prosoape de hartie.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete chiftelute chiftelute dovlecei retete dovlecei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1625 viz    0 com
1384 viz    0 com
1447 viz    0 com
1468 viz    0 com
2023 viz    0 com
2341 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1643 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022357 (s)