News Flash:

Chiftelute de ciuperci cu usturoi

2 Decembrie 2013
1824 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 cutie de ciuperci (300-400 g)
4 oua
verdeata tocata (marar, patrunjel)
sare
1 lingurita de boia dulce
2 linguri de faina
ulei de palmier
1 capatana de usturoi

Mod de preparare:

Ciupercile se scurg de zeama. Usturoiul se toaca marunt si se pune peste ciuperci, la fel si verdeata, ouale batute, boiaua, sarea si faina. Se amesteca totul bine. Se pune uleiul in tigaie la incins, apoi cu o lingura se ia din compozitie si se pune la prajit. Chiftelutele se rumenesc bine pe ambele parti, apoi se pun pe un platou si se servesc cu salata sau iaurt.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete bzi retete culinare culinar bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1705 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015418 (s)