News Flash:

Chiftelute de ciuperci

11 Ianuarie 2012
2826 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250g ciuperci Champignon
1 ou
1/4 ceapa
2 catei usturoi
2 linguri smantana
aproximativ 4 linguri pesmet
piper
sare
   
Mod de preparare:

Fierbem ciupercile aproximativ 10 minute, apoi le strecuram, le presam putin sa iasa apa din ele si le tocam impreuna cu ceapa si usturoiul. Adaugam oul, smantana si treptat pesmetul amestecand mereu pana obtinem un amestec mai consistent. Punem vasul la rece 30 de minute si apoi formam chiftelute mici pe care le trecem prin pesmet si le prajim in ulei incins. Scoatem chiftelutele pe un servet absorbant. Se pot servi alaturi de un sos de iaurt. Sunt bune atat reci, cat si calde.
Reteta Chiftelute de ciuperci e recomandata de Amalia.

Citeste si Sos de iaurt cu soia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Chiftelute_de_ciuperci1
ciuperci champignon ceapa usturoi smantana pesmet piper sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1794 viz    0 com
4407 viz    0 com
1392 viz    0 com
2732 viz    0 com
2046 viz    0 com
1145 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1635 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023232 (s)