News Flash:

Chiftelute de casa simple, mai gustoase decat burgerii

7 Decembrie 2018
1890 Vizualizari | 0 Comentarii

Ingrediente necesare pentru chiftele:

  • 500 g carne tocata amestec
  • 200 g orez brut
  • 1 ceapa
  • 1 ou
  • sare
  • piper

Ingrediente necesare pentru sos:

  • 1 lingura smantana
  • 1 lingura faina
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 1 frunza de dafin

Cum se prepara aceasta reteta? Spalam orezul pe urma il fierbem doar pe jumatate.Se amesteca cu carnea tocata, ceapa maruntita, oulale, sarea si piperul. Amestecam pana la omogenizare. Cu mainele ude, formam chiftelutele pe urma le dam prin faina. Prajim chiftelele intr-o tigaie cu ulei incins pana capata o culoare aurie. Cand sunt gata, le punem intr-o tigaie adanca.

Pentru sos, adaugam faina si pasta de tomate.Daca este nevoie, adaugam un pic de apa. Dizolvam smantana 150 ml de apa si o adaugam in tigaie impreuna cu frunza de dafin.Se gateste la foc mic 20 de minute.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

chiftele sos parjoale carne reteta parjoale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1589 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022705 (s)