News Flash:

Chiftelute de cartofi - Reteta de post

18 Aprilie 2016
4777 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

800 gr cartofi
150 gr pesmet
2 legaturi marar
50 gr margarina
2-3 legaturi ceapa verde
piper
sare

Mod de preparare:

Fierbe cartofii intregi in apa cu sare. Cand sunt gata scurge-i de apa si lasa-i la racit. Curata-i apoi de coaja si paseaza-i ca pentru piure. Amesteca-i apoi cu margarina, ceapa si verdeata tocate marunt. Asezoneaza totul cu sare si piper dupa gust.
Din pasta obtinuta formeaza bilute de marimi egale. Trece fiecare biluta prin pesmet si prajeste-le apoi in baie de ulei, pana se rumenesc. Parjoalele de cartofi cu verdeata se servesc calde, alaturi de o salata de sezon.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

chiftelute cartofi chiftelute post retete post
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3591 viz    0 com
3124 viz    0 com
3486 viz    0 com
2804 viz    0 com
2465 viz    0 com
6110 viz    2 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1871 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023628 (s)