News Flash:

Chiftelute de cartofi cu sos de rosii

29 Aprilie 2011
4921 Vizualizari | 0 Comentarii
Chiftelute de cartofi cu sos de rosii
Ingrediente: - 4 cartofi medii - 1 ou - 2 linguri faina - 2 catei usturoi - 1 ceapa mica - patrunjel verde - sare si piper Pentru sos: - 1 cana suc de rosii - 3 catei usturoi - sare si piper - busuioc si oregano Mod de preparare: Cartofii se dau pe razatoarea cu ochiuri mici. Se scurge zeama lasata si se sareaza si pipereaza dupa gust. Adaugam usturoiul pisat, patrunjelul verde tocat si ceapa marunt tocata. Omogenizam, apoi adaugam oul si faina. Punem ulei la incins intr-o tigaie si punem cu lingura din compozitia de cartofi. Cu o paleta se intorc de pe o parte pe alta. Se scot pe un prosop absorbant, sa se scurga excesul de grasime. Sosul de rosii: Sucul de rosii se pune la fiert impreuna cu usturoiul pisat, sare si piper dupa gust, busuioc si oregano. Se dau cateva clocote, pana se elibereaza aromele. Se toarna sosul peste chiftelutele calde si se servesc presarate cu patrunjel verde.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua pane alimentatie sanatoasa chiftelute cartofi cartofi taranesti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

11411 viz    0 com
1269 viz    0 com
3285 viz    0 com
4055 viz    0 com
5994 viz    1 com
21901 viz    0 com
4985 viz    0 com
1124 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1439 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013298 (s)