News Flash:

Chiftelute de cartofi cu sos de rosii

29 Aprilie 2011
4774 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (-0.0009)
USD: 4.0026 RON (-0.0492)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Chiftelute de cartofi cu sos de rosii
Ingrediente: - 4 cartofi medii - 1 ou - 2 linguri faina - 2 catei usturoi - 1 ceapa mica - patrunjel verde - sare si piper Pentru sos: - 1 cana suc de rosii - 3 catei usturoi - sare si piper - busuioc si oregano Mod de preparare: Cartofii se dau pe razatoarea cu ochiuri mici. Se scurge zeama lasata si se sareaza si pipereaza dupa gust. Adaugam usturoiul pisat, patrunjelul verde tocat si ceapa marunt tocata. Omogenizam, apoi adaugam oul si faina. Punem ulei la incins intr-o tigaie si punem cu lingura din compozitia de cartofi. Cu o paleta se intorc de pe o parte pe alta. Se scot pe un prosop absorbant, sa se scurga excesul de grasime. Sosul de rosii: Sucul de rosii se pune la fiert impreuna cu usturoiul pisat, sare si piper dupa gust, busuioc si oregano. Se dau cateva clocote, pana se elibereaza aromele. Se toarna sosul peste chiftelutele calde si se servesc presarate cu patrunjel verde.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

oua pane alimentatie sanatoasa chiftelute cartofi cartofi taranesti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

9154 viz    0 com
1153 viz    0 com
3106 viz    0 com
3919 viz    0 com
5128 viz    1 com
21722 viz    0 com
4880 viz    0 com
1046 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1794 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019399 (s)