News Flash:

Chiftelute de cartofi cu branza

19 Octombrie 2016
2679 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 gr cartofi
3 linguri faina
2 oua mari
sare dupa gust
3 linguri branza data pe razatoare
piper negru, proaspat rasnit
putin ulei

Mod de preparare:

1. Spala cartofii, apoi curata-i si marunteste-i (trece-i prin sau prin masina de tocat).
2. Incorporeaza in compozitie 2 linguri de faina, branza, sarea, piperul si ouale batute. Omogenizeaza.
3. Ia din compozitie cate una sau doua linguri, modeleaza-le intre palme (sa nu fie prea groase), apoi da-le prin faina si prajeste-le in ulei incins.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

chiftelute cartofi chiftelute branza reteta chiftelute
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1733 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021866 (s)