News Flash:

Chiftelute de cartof

2 Ianuarie 2012
1889 Vizualizari | 0 Comentarii
Chiftelute de cartof
Cristina ne recomanda pentru astazi reteta Chiftelute de cartof.

Mod de preparare:

2 cartofi
2 lingurite amidon
1 lingurita sos de soia
1 lingurita mirin (sau 1 lingurita vin alb + 1 lingurita zahar)
un praf de sare
1 lingurita ceapa pudra (sau 1/2 ceapa tocata si calita)
2-3 rondele de morcov fiert - taiate marunt
4 linguri pesmet inmuiate in 3 linguri lapte de soia

Mod de preparare:

Cartofii se fierb, se curata si se fac piure. Peste piureul inca fierbinte se adauga amidonul si se amesteca bine; se adauga si restul ingredientelor si se omogenizeaza.
Se fac chiftelute care se rumenesc in 2-3 linguri de ulei.

Chiftelutele se pot servi si asa "simple", dar v-as recomanda sa le serviti impreuna cu un sos facut din:

100 ml supa de legume
1 lingura vin alb
1/2 lingura zahar
2 lingurite balsamico
un praf de sare
putin amidon dizolvat in apa (cat sa se lege putin sosul).

Citeste si Chiftelute de cartofi cu sos de rosii.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi amidon mirin vin alb zahar sare ceapa pudra ceapa morcov pesmet
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2188 viz    0 com
2390 viz    0 com
2431 viz    0 com
1921 viz    0 com
1546 viz    0 com
1873 viz    0 com
1089 viz    0 com
1382 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1562 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014489 (s)