News Flash:

Chiftelute cu ton in stil marocan

24 Mai 2011
1037 Vizualizari | 0 Comentarii
Chiftelute cu ton in stil marocan
Ingrediente: 3/4 cup supa de pui 1 cup cus-cus 425 g ton din conserva strecurat 100 g masline negre coaja de la o jumatate de lamaie patrunjel verde 2 oua sare, piper ulei de masline Mod de preparare: 1. Aduceti supa la punctul de fierbere. Luati de pe foc si adaugati cus-cus-ul amestecand energic. Acoperiti si lasati deoparte pentru 5 minute sau pana ce intreg lichidul este absorbit. Folosind o furculita amestecati pentru a separa boabele si lasati sa se raceasca putin. 2. Rasturnati cus-cus-ul intr-un bol adanc si adaugati ouale, tonul, maslinele taiate marunt, coaja de lamaie si patrunjel tocat. Condimentati cu sare si piper si amestecati bine. 3. Preparati pe o tava mare chiftelute de aceeasi marime(eu m-am folosit de cercul pentru taiat biscuiti) si dati-le la frigider pentru 15 minute. 4. Incalziti uleiul de masline si prajiti chiftelele cate 3 minute pe fiecare parte. Transferati-le apoi pe un platou acoperit cu hartie de bucatarie absorbanta. Serviti-le calde cu paine marocana si salata. Pentru a le pastra calde le puteti acoperi cu folie de aluminiu. Merg de minune cu paine marocana calduta si o salata cu otet balsamic si ulei de masline.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

chiftelute icre ulei vegetal lamaie patrunjel verde placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

968 viz    0 com
1136 viz    0 com
1716 viz    0 com
1211 viz    0 com
1000 viz    0 com
936 viz    0 com
1120 viz    0 com
1112 viz    0 com
1481 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1618 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011199 (s)