News Flash:

Chiftelute cu spanac si parmezan

10 Iunie 2014
2502 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g faina
300 g spanac
100 g parmezan
150 g branza
2 oua
un galbenus
piper
sare
unt

Mod de preparare:

Spanacul se spala, se curata, se opareste si se toaca. Se rade parmezanul. Spanacul se amesteca impreuna cu branza, cu 50 g parmezan, ouale si galbenusul. Se adauga faina si se framanta un aluat omogen. Se condimenteaza cu sare si piper. Intr-o oala se pune la fiert apa cu sare. Cand apa ajunge pe punctul de fierbere, se iau cu lingurita din aluat galuste si se pun la fiert in apa. Se scot galustele, se lasa sa se scurga, dupa care se asaza intr-o forma unsa cu unt. Se presara deasupra restul de parmezan si se da cateva minute la cuptor.
Se servesc si cu smantana.

sursa: revistafelicia
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete chiftelute chiftelute spanac chiftelute parmezan
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2540 viz    0 com
1973 viz    0 com
1223 viz    0 com
1369 viz    0 com
1751 viz    0 com
1100 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1771 (s) | 34 queries | Mysql time :0.034405 (s)