News Flash:

Chiftelute cu sos de smantana si ciuperci

27 Mai 2011
1168 Vizualizari | 0 Comentarii
Chiftelute cu sos de smantana si ciuperci
Ingrediente: Pentru chiftelute: 700 g carne tocata amestec vita - porc 1 ou 1 ceapa 3 catei usturoi sare piper patrunjel verde tocat Pentru sos: 500 g ciuperci albe proaspete 600 g smantana 1 ceapa sare piper Mod de preparare: Pentru chiftelute tocam ceapa marunt, o amestecam cu amestecul de carne tocata, cu oul, adaugam si usturoiul pisat, patrunjelul verde tocat marunt, iar in cele din urma condimentam cu sare si piper. Amestecam bine de tot, apoi cu mana uda formam chiftelute, pe care le prajim in ulei incins. Le scoatem pe un servetel de hartie ca sa se absoarba surplusul de ulei si intre timp pregatim sosul. Pentru sos tocam marunt ceapa, curatam ciupercile, le spalam bine, apoi le taiem feliute. Calim in putin ulei ceapa impreuna cu ciupercile. Le lasam pe foc mic amestecand din cand in cand. Ciupercile isi vor lasa zeama. Dupa ce sunt gata facute, adaugam smantana, omogenizam sosul amestecand continuu, iar spre final punem chiftelutele in sos si condimentam cu sare si piper. Lasam sa mai dea vreo trei clocote si apoi punem in farfurii. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa fotografie: http://gurmandino.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

diverse carne tocata rosii cherry smantana patrunjel verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

996 viz    0 com
1072 viz    0 com
1257 viz    0 com
4999 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1457 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013336 (s)