News Flash:

Chiftelute cu sos de rosii

28 Octombrie 2011
2095 Vizualizari | 0 Comentarii
Chiftelute cu sos de rosii
Ingrediente: Pentru chiftele: 500-700 g carne de vita 7-9 cartofi miljocii 3 lingura de faina pesmet 2 oua 1 capatana de usturoi ierburi ulei piper sare Pentru sos: 1 ½ lingura de faina 4-5 linguri de ulei 500 ml de bulion de casa 2-3 linguri de zahar piper sare Mod de preparare: Cartofii se razuiesc prin razatoarea mica, apoi se scurg de sucul care l-au lasat, se amesteca cu carnea tocata, se pun faina, pesmet, sare, piper, 8 linguri de ulei, ierburile, ouale si usturoiul. Se amesteca toate bine, apoi se formeaza bilutele, care se pun la prajit intr-o tigaie incinsa cu ulei. Sosul: Se amesteca uleiul cu faina, intr-o craticioara, fara a le pune pe foc, pana cand nu mai sunt cocoloase de faina, iar apoi se asaza cratita pe foc. La primul clocot, cand compozitia face balonase, se trage de pe foc si se adauga tot bulionul si zaharul. Se pune din nou cratita pe foc si se lasa sa fiarba putin, pana incepe sa se ingroase. La final se pun chiftele intr-o farfurie, iar peste ele se asaza cate doua linguri de sos. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

nucsoara cartofi usturoi pesmet
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

971 viz    0 com
4030 viz    0 com
3001 viz    0 com
2901 viz    0 com
2226 viz    0 com
2035 viz    0 com
3571 viz    0 com
1768 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1498 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018560 (s)