News Flash:

Chiftelute cu sos de rosii

28 Octombrie 2011
2126 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Chiftelute cu sos de rosii
Ingrediente: Pentru chiftele: 500-700 g carne de vita 7-9 cartofi miljocii 3 lingura de faina pesmet 2 oua 1 capatana de usturoi ierburi ulei piper sare Pentru sos: 1 ½ lingura de faina 4-5 linguri de ulei 500 ml de bulion de casa 2-3 linguri de zahar piper sare Mod de preparare: Cartofii se razuiesc prin razatoarea mica, apoi se scurg de sucul care l-au lasat, se amesteca cu carnea tocata, se pun faina, pesmet, sare, piper, 8 linguri de ulei, ierburile, ouale si usturoiul. Se amesteca toate bine, apoi se formeaza bilutele, care se pun la prajit intr-o tigaie incinsa cu ulei. Sosul: Se amesteca uleiul cu faina, intr-o craticioara, fara a le pune pe foc, pana cand nu mai sunt cocoloase de faina, iar apoi se asaza cratita pe foc. La primul clocot, cand compozitia face balonase, se trage de pe foc si se adauga tot bulionul si zaharul. Se pune din nou cratita pe foc si se lasa sa fiarba putin, pana incepe sa se ingroase. La final se pun chiftele intr-o farfurie, iar peste ele se asaza cate doua linguri de sos. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

nucsoara cartofi usturoi pesmet
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

998 viz    0 com
4243 viz    0 com
3050 viz    0 com
2939 viz    0 com
2349 viz    0 com
2072 viz    0 com
3643 viz    0 com
1846 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1634 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012793 (s)