News Flash:

Chiftelute cu sos de curry

11 Mai 2011
1154 Vizualizari | 0 Comentarii
Chiftelute cu sos de curry
Ingrediente: 1 salota 1 catel de usturoi ½ chifla tare, înmuiata si bine stoarsa 600 g carne de vita tocata 1 ou sare ½ lingurita piper ½ lingurita maghiran 1 lingurita mustar 600 g ardei (galbene, rosii, verzi), în fasii late de cca. 1 cm 1000 g apa 280 g orez, spalat Pentru sos curry: 40 g unt 40 g faina 500 g lichid de la gatit (completat eventual cu apa) 1 cubulet fiertura de gaina 2 lingurite curry 2 prize piper 1 prize zahar 10 g zeama de lamâie 100 g smântâna fermentata Mod de preparare: 1. Puneti salota si usturoiul în oala si maruntiti 3 sec. / treapta 5. 2. Puneti chifla, carnea tocata, oul, 1 lingurita sare, piperul, maghiranul si mustarul în oala si amestecati cu ajutorul spatulei 2 min / invers / treapta 3. Formati 12 chiftelute din aceasta pasta si puneti-le în Varoma. 3. Puneti ardeii peste chiftelute în Varoma si în fundul interschimbabil Varoma. 4. Puneti apa si 1 lingurita de sare în oala robotului clatita. 5. Puneti orezul în cosul de inabusire si agatati-l în oala robotului. Montati Varoma, gatiti 28 min. / Varoma / treapta 1 si lasati totul la cald. 6. Goliti oala robotului si captati apa de la gatit. Pentru sos curry: 1. Montati fluturele de amestecare 2. Puneti untul în oala si topiti-l 1 min. / 100° / treapta 1. 3. Adaugati faina si amestecati 2 min. / 100° / treapta 2. 4. Adaugati lichidul de la gatit, cubuletul, curry, piperul, zaharul si zeama de lamâie si gatiti 3 min. / 100° / treapta 2. 5. Adaugati smantana si mai incalziti odata 1 min. / 100° / treapta 3.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sos curry salota maghiran nucsoara smantana fermentata delikat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2436 viz    0 com
1259 viz    0 com
1160 viz    0 com
1299 viz    0 com
1053 viz    0 com
1167 viz    0 com
1258 viz    0 com
1239 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1206 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012836 (s)