News Flash:

Chiftelute cu sos

5 Februarie 2015
2676 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru chiftelute:
900 gr carne tocata
450 gr firimituri de paine uscata
230 ml lapte
1 ou
piper si sare dupa gust

Pentru sos:
230 gr ardei gras verde tocat
230 gr ceapa tocata
200 ml apa
4 linguri otet
4 linguri sos Worcestershire
200 gr ketchup
130 gr bucati de ananas

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 170 de grade Celsius.

Chiftelute:
Amesteca toate ingredientele, apoi pune chiftelutele intr-un singur strat, intr-o tava gresata.

Sos:
Amesteca toate ingredientele, apoi toarna compozitia peste chiftelute. Baga in cuptor pentru o ora, neacoperita.

Aceste chiftelute se pot servi cu o portie de orez.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete chiftelute chiftelute sos retete culinare retete simple
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3098 viz    0 com
2718 viz    0 com
4184 viz    0 com
2545 viz    0 com
12724 viz    1 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.3707 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016471 (s)