News Flash:

Chiftelute cu porumb si dovlecei

3 Iunie 2014
2224 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 linguri cu porumb
3 fire de ceapa verde
2 dovlecei
1 ardei gras
1 ou
3 cartofi fierti
100 g faina
1 morcov
1 legatura de marar
ulei
piper
sare

Mod de preparare:

Intr-un castron, paseaza cartofii fierti. Adauga porumbul, ceapa si ardeiul taiat marunt, mararul tocat fin, morcovul si dovleceii curatati si dati pe razatoare. Incorporeaza doua linguri cu faina si oul batut cu un praf de sare si piper. Din compozitia astfel obtinuta, ia cu lingura si modeleaza chiftele si tavaleste-le usor prin restul de faina.
Rumeneste-le in baie de ulei. Scoate-le pe hartie absorbanta si serveste-le alaturi de salata de sezon sau castraveti acri.

sursa: femeia
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete chiftelute chiftelute porumb retete aperitive
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1369 viz    0 com
1753 viz    0 com
1104 viz    0 com
1323 viz    0 com
1592 viz    0 com
2996 viz    0 com
5231 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1525 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012777 (s)