News Flash:

Chiftelute cu piure si telemea

1 Mai 2014
2507 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg cartofi taiati cuburi
250 g morcovi taiati rondele
1 ceapa tocata
250 g carne tocata de pui
2 linguri branza telemea proaspata
sare
boia de ardei dulce
2 linguri ulei de floarea soarelui
125 ml lapte de vaca
25 g unt

Mod de preparare:

Fierbem cartofii si morcovii in apa sarata timp de 20 de minute. Scurgem apa si preparam un piure din cartofi si morcovi. Intr-un bol amestecam carnea tocata cu branza si ceapa. Asezonam cu sare dupa gust si boia. Amestecam compozitia, dupa care modelam chiftelute rotunde. Intr-o oala incingem ulei si punem chiftelutele la rumenit. Incalzim laptele si untul si il turnam apoi peste piure. Amestecam bine, adaugam sare supa gust si putina nucsoara. Servim chiftelutele pe pat de piure.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete chiftelute retete piure chiftelute piure
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1635 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020545 (s)