News Flash:

Chiftelute cu mamaliga si carne

20 Mai 2011
3646 Vizualizari | 0 Comentarii
Chiftelute cu mamaliga si carne
Ingrediente: 200 g malai 200 g carne tocata 1 ardei gras rosu 1 ceapa 1 morcov 1 telina mica 3 oua 1 cascaval 2 linguri pesmet 2 linguri faina sare piper Mod de preparare: Faci o mamaliguta din malai, cand e gata o lasi sa se raceasca. Cureti ardeiul, ceapa, morcovul si telina, le dai pe razatoare si le calesti in ulei incins. Adaugi carnea tocata, potrivesti de sare si piper si lasi sa se caleasca toate. Cand toate sunt bine patrunse, dai tigaia deoparte. Faramitezi mamaliga cu o furculita, adaugi compozitia de carne, cascavalul ras si 2 oua. Formezi chiftelutele, pe care le dai prin faina, apoi prin ou batut si la final prin pesmet, dupa care le prajesti in ulei incins.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

chiftelute carne tocata ghimbir candel pesmet
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5013 viz    0 com
1085 viz    0 com
5423 viz    0 com
1210 viz    0 com
4492 viz    0 com
3729 viz    0 com
5218 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1492 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019899 (s)