News Flash:

Chiftelute cu mamaliga si carne

20 Mai 2011
3688 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7538 RON (+0.0029)
USD: 4.2013 RON (+0.0025)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Chiftelute cu mamaliga si carne
Ingrediente: 200 g malai 200 g carne tocata 1 ardei gras rosu 1 ceapa 1 morcov 1 telina mica 3 oua 1 cascaval 2 linguri pesmet 2 linguri faina sare piper Mod de preparare: Faci o mamaliguta din malai, cand e gata o lasi sa se raceasca. Cureti ardeiul, ceapa, morcovul si telina, le dai pe razatoare si le calesti in ulei incins. Adaugi carnea tocata, potrivesti de sare si piper si lasi sa se caleasca toate. Cand toate sunt bine patrunse, dai tigaia deoparte. Faramitezi mamaliga cu o furculita, adaugi compozitia de carne, cascavalul ras si 2 oua. Formezi chiftelutele, pe care le dai prin faina, apoi prin ou batut si la final prin pesmet, dupa care le prajesti in ulei incins.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

chiftelute carne tocata ghimbir candel pesmet
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5111 viz    0 com
1143 viz    0 com
5505 viz    0 com
1260 viz    0 com
4543 viz    0 com
3877 viz    0 com
5352 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1541 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013628 (s)