News Flash:

Chiftelute cu carne, tarhon si vin alb

16 Decembrie 2013
2817 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 g piept de pui
1 ceapa
1 ou
50 ml vin alb
2 felii paine
2 legaturi tarhon
1 lingura faina
50 g unt

Mod de preparare:

Carnea de pui se toaca in blender sau la masina de tocat impreuna cu ceapa si painea inmuiata in apa si stoarsa. Se amesteca cu oul, 3 din cantitatea de tarhon oparit si tocat si sare. Din compozitia obtinuta se modeleaza chiftelute care se tavalesc prin faina si se pun intr-o tava unsa cu unt. Se dau la cuptor 20 minute, se scot, se adauga 50 ml apa si vinul alb, se presara restul de tarhon tocat si se mai dau la cuptor 15-20 minute.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1200 viz    0 com
3522 viz    0 com
2067 viz    0 com
1555 viz    0 com
1812 viz    0 com
1307 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1543 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014092 (s)