News Flash:

Chiftelute cu carne si quinoa

9 Iulie 2014
3007 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2/3 cana cu quinoa prajita
cca 400 gr carne tocata de curcan
3 capatani de usturoi pisate
1 ou
1/4 ceasca cu ceapa rosie tocata marunt
1/2 lingurita de oregano uscat
1/4 ceasca cu patrunjel tocat marunt
1/2 lingurita de busuioc uscat
2 cesti cu suc de rosii
frunze de salata verde
1/2 lingurita de piper negru
sare

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la 180 de grade. Intr-o tava pune hartie de copt sau unge tava cu putin ulei. Intr-un bol de dimensiune medie adauga carnea de curcan, quinoa, ceapa rosie, usturoiul, patrunjelul, busuiocul, oregano, oul, sarea si piper. Amesteca-le bine. Cu ajutorul palmelor, formeaza bilute usor aplatizate, de dimensiune medie.

Coace chiftelele in jur de 30 de minute pana cand se rumenesc. In timp ce chiftelele se coc, incalzeste sosul de rosii. Dupa ce ai scos chiftelele de la cuptor, trece-le prin sosul de rosii, dupa care presara putin patrunjel deasupra lor. Serveste chiftelele alaturi de cateva frunze de salata.

sursa: kfetele
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete quinoa chiftelute curcane retete aperitive retete carne
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1653 viz    0 com
1207 viz    0 com
7823 viz    0 com
1148 viz    0 com
1452 viz    0 com
1191 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1645 (s) | 37 queries | Mysql time :0.029347 (s)